Social 17 August 2015 10:08
Aproximativ 50 de perchezitii au loc, luni dimineata, in judetele Timis, Caras-Severin, Sibiu si Suceava, la suspecti de contrabanda cu tigari, iar circa o suta de persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timisoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, aproximativ 50 de perchezitii sunt facute, luni dimineata, de politisti de frontiera si procurori DIICOT din Timisoara, in patru judete: Timis, Caras-Severin, Sibiu si Suceava, fiind vizate persoane suspectate ca se ocupa de contrabanda cu tigari.

Politistii de frontiera au monitorizat persoanele suspectate inca de la inceputul acestui an. Astfel, ei au aflat cum tigarile erau introduse in tara, din Ucraina, prin punctele de trecere a frontierei, apoi erau transportate in depozite clandestine, iar in final distribuite vanzatorilor stradali, scrie MEDIAFAX.

In total, este vorba de trei retele, care se ajutau reciproc, sustin sursele citate. Astfel, daca una din retele ramanea fara marfa, aceasta era imediat aprovizionata de celelalte doua.

Conform acelorasi surse, in urma perchezitiilor, aproximativ o suta de persoane urmeaza sa fie audiate la sediul DIICOT Timisoara, iar pentru prima data in fata procurorilor vor ajunge si vanzatorii stradali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.