Social 16 August 2015 12:33
Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toata tara, incepand din noaptea de duminica spre luni, si pana marti noaptea, cand vor fi inregistrate ploi cu caracter torential si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 20 l/mp si pe arii restranse 35 - 40 l/mp, informeaza ANM.

In intervalul 16 august ora 23.00 - 18 august ora 23.00, se va inregistra instabilitate atmosferica accentuata, potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor avea si aspect de vijelie, in noaptea de duminica spre luni, 16/17 august, in Banat si Oltenia, apoi si in celelalte regiuni, scrie MEDIAFAX.

Ploile vor avea si caracter torential, iar in 24 de ore se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 20 l/mp si pe arii restranse, indeosebi in zonele de deal si de munte, 35 - 40 l/mp. Vor fi si caderi de grindina. In Dobrogea manifestari ale instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia din noaptea de luni spre marti (17/18 august), mai precizeaza ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.