Social 15 August 2015 12:43
O fata in varsta de 14 ani care asista, sambata, la festivitatile organizate la Constanta de Ziua Marinei, a fost ranita dupa ce a cazut de pe dig pe stabilopozi, ea suferind un traumatism cranio-cerebral si unul la un picior si fiind transportata la spital cu o ambulanta.

Fata asista la ceremonii impreuna cu familia si la un moment dat, din cauza aglomeratiei, s-a dezechilibrat si a cazut de pe dig, de la o inaltime de circa trei metri, pe stabilopozii care marginesc faleza din Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ea a fost ridicata imediat si dusa la una din ambulantele prezente in zona, care a transportat-o de urgenta la spital. Cadrele medicale au spus ca fata a suferit un traumatism cranio-cerebral si un traumatism la picior, viata ei nefiind pusa in pericol.

Aproximativ 10.000 de persoane asista, sambata, pe faleza din fata Comandamentului Flotei, la exercitii militare, ceremonii si jocuri marinaresti organizate de Ziua Marinei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.