Social 15 August 2015 11:44
Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite intr-un accident produs, sambata dimineata, pe DN 2A, in judetul Ialomita, primele informatii aratand ca un sofer ucrainean ar fi adormit la volan si autoutilitara sa a intrat pe contrasens, unde a lovit doua autoturisme.

Accidentul s-a produs pe DN 2A, la aproximativ doi kilometri de orasul Urziceni.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ialomita, Andreea Loghin, un sofer ucrainean, in varsta de 42 de ani, care conducea o autoutilitara dinspre Buzau catre Urziceni, cel mai probabil a adormit la volan si a intrat pe contrasens, unde masina pe care o conducea s-a izbit frontal de doua autoturisme, unul condus de un sofer in varsta de 40 de ani din Bucuresti, iar celalalt condus tot de un bucurestean, in varsta de 41 de ani.

In urma impactului, soferul de 40 de ani si o pasagera care se afla in masina soferului de 41 de ani au murit pe loc.

De asemenea, alte cinci persoane au fost ranite. Trei dintre raniti sunt cetateni ucraineni, fiind vorba despre soferul care a provocat accidentul si despre doi barbati aflati in masina acestuia. Ceilalti doi raniti sunt soferul in varsta de 41 de ani si o femeie de 29 de ani, pasagera in unul dintre autoturismele care circulau regulamentar si cu care s-a ciocnit masina ucraineanului, scrie MEDIAFAX.

In urma accidentului, traficul pe DN 2A a fost restrictionat, insa la ora transmiterii acestei stiri circulatia a fost reluata in conditii normale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.