Social 14 August 2015 16:52
Peste 170 de familii din satul Melicesti, judetul Prahova, au ramas fara apa potabila, dupa ce fantanile au secat, oamenii primind apa transportata cu cisterna si distribuita de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, pompierii au dus apa cu cisterna in satul Melicesti, intrucat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al comunei Telega a solicitat distribuirea de apa potabila localnicilor, care au ramas fara apa in fantani din cauza secetei.

Astfel, pompierii au dus, joi, 5.000 de litri de apa si vineri inca 5.000 de litri de apa care a fost distribuita localnicilor, urmand ca si in zilele urmatoare sa se faca astfel de transporturi, in functie de necesitati si de solicitarile Comitetului local pentru situatii de urgenta. Apa a fost incarcata din sistemul de alimentare a orasului Ploiesti si a fost distribuita populatiei din Melicesti dupa ce Directia de Sanatate Publica Prahova a facut analize si a constatat ca este buna pentru consum, au precizat reprezentantii ISU Prahova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.