Social 14 August 2015 10:51
Saisprezece perchezitii domiciliare au loc, vineri dimineata, in judetele Botosani, Suceava, Iasi si Bacau, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 440.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Politiei Romane, politistii din Botosani, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice - Inspectoratul General al Politiei Romane, fac 16 perchezitii la persoane banuite de contrabanda cu tigari.

Actiunea se desfasoara cu sprijinul politistilor din Suceava, Iasi si Bacau, iar perchezitiile sunt facute simultan la imobile apartinand unor persoane. Astfel, in judetul Botosani sunt facute sapte perchezitii, alte sase in Suceava, doua in Iasi si una in Bacau.

Sursa citata arata ca, in urma cercetarilor, s-a stabilit ca in perioada iulie-august 16 persoane ar fi desfasurat, in mod repetat, activitati de procurare, detinere, depozitare, transport si comercializare de tigarete provenite din contrabanda, iar prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este estimat la peste 440.000 de lei. Persoanele suspectate urmeaza sa fie duse la audieri, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.