Social 13 August 2015 15:45
Directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Vincentiu Daniel Antonescu, a fost demis de Consiliul de Administratie, pentru management defectuos, decizii similare, dar fara a fi precizat motivul, fiind luate si pentru directorul comercial si cel tehnic.

Surse din Primaria Capitalei au declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca toti cei trei directori erau cu delegare de atributii, iar deciziile de demitere au fost luate in sedinta Consiliului de Administratie care a avut loc miercuri.

Directorul general al RATB, Vincentiu Daniel Antonescu, ar fi fost demis pentru management defectuos, au precizat sursele citate.

De asemenea, au fost demisi directorul comercial, Ileana Savu, si directorul de Mentenanta si Administrare Sisteme, Adrian Mihail, activitatea lor pe aceste functii urmand sa se incheie luni. Vincentiu Daniel Antonescu era director general al RATB din iunie 2014, cand l-a inlocuit pe Daniel Florentin Doman, care a demisionat, din motive personale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.