Social 11 August 2015 10:14
Masura controalelor suplimentare instituite de autoritatile din Bulgaria la punctele de trecere a frontierelor acestei tari a fost revocata luni seara, informeaza MAE, precizand ca se revine la regimul controlului minimal atat la intrarea, cat si la iesirea de pe teritoriul statului vecin.

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza, intr-un comunicat, ca, potrivit datelor obtinute de la oficialitatile bulgare, in seara zilei de 10 august a fost revocata masura controalelor suplimentare instituite de autoritatile de la Sofia la punctele de trecere a frontierelor Bulgariei, scrie MEDIAFAX.

"Cetatenii romani beneficiaza astfel de revenirea la regimul controlului minimal atat la intrarea, cat si la iesirea de pe teritoriul Bulgariei, indiferent de punctul de trecere a frontierei bulgare pe care il tranziteaza", mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.