Social 9 August 2015 10:03
Primarul municipiului Rovinari, din judetul Gorj, Dorin Filip, a fost gasit mort, sambata dimineata, intr-o camera de hotel din judetul Tulcea, el participand in aceasta perioada la o intrunire alaturi de alti edili din tara.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea, politistii au fost sesizati, sambata, in jurul orei 9.00, despre faptul ca Dorin Filip, primarul din Rovinari, a fost gasit decedat intr-o camera a unui complex hotelier din Murighiol, acolo unde era cazat, scrie MEDIAFAX.

Oamenii legii nu au descoperit urme de violenta pe corpul barbatului si continua cercetarile pentru a stabili motivul pentru care primarul a incetat din viata. Potrivit primelor informatii, edilul a fost gasit mort in camera de hotel in care era cazat, primele date conducand spre ipoteza ca acesta ar fi suferit un infarct. Dorin Filip se afla in judetul Tulcea pentru a participa la o reuniune alaturi de alti primari din tara. Fiip a fost ales in functia de primar al municipiului Rovinari in anul 2004, el fiind la al treilea mandat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.