Social 9 August 2015 10:40
Politistii constanteni au prins un barbat la scurt timp dupa ce ar fi violat o femeie de 53 de ani, iar dupa comiterea faptei i-ar fi furat acesteia suma de 300 de lei pe care o avea asupra sa.

Potrivit politistilor, lucratorii din cadrul Sectiei 9 a Politiei Rurale Topraisar au fost sesizati prin 112, pe 8 august, la ora 02.50, de catre o femeie, in varsta de 53 de ani, din comuna Dumbraveni, judetul Constanta, despre faptul ca, in noaptea de 7/8 august, in timp ce se afla in localitatea Independenta, ar fi fost violata de catre un barbat pe care nu il cunoaste.

Oamenii legii au stabilit ca pe data de 7 august, in jurul orei 19.00, femeia a mers intr-un bar din localitatea Independenta, iar la ora 22.30 a plecat pe jos catre localitatea Movila-Verde cu intentia de a ajunge in localitatea Cobadin. Dupa ce a parcurs aproximativ 200 de metri, femeia ar fi fost acostata de un barbat, care sub amenintare si constrangere fizica, ar fi intretinut cu aceasta un raport sexual, dupa care i-ar fi luat din poseta suma de 300 lei, scrie MEDIAFAX.

Politistii au reusit in scurt timp sa-l prinda pe Constantin D. (39 de ani), din localitatea Independenta, suspectat de comiterea faptei. El este urmarit penal pentru viol si talharie calificata, barbatul urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia pentru luarea masurilor preventive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.