Social 8 August 2015 16:00
Trei barbati dintr-o localitate damboviteana au fost arestati preventiv, vineri, pentru lipsire de libertate in mod ilegal si lovire sau alte violente, dupa ce au agresat fizic si au retinut, impotriva vointei lor, doua femei care au refuzat sa aiba relatii sexuale cu ei.

Magistratii Judecatoriei Gaesti au emis, vineri, mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele a trei barbati cu varste cuprinse intre 22 si 28 de ani, din localitatea damboviteana Costestii din Vale, acuzati de infractiunile de lipsire de libertate in mod ilegal si lovire sau alte violente, anunta Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita intr-un comunicat dar publicitatii sambata, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, marti, cei trei barbati s-au intalnit intr-un bar cu doua femei si au petrecut acolo mai mult timp. La plecare, unul dintre ei, care era cu masina, le-a propus tinerelor sa le conduca cu masina, impreuna cu prietenii sai. Pe drum, cei trei le-au propus femeilor sa intretina relatii sexuale cu ei, insa, pentru ca ele au refuzat, barbatii le-au tinut in masina, impotriva vointei lor, iar pe una dintre ele au batut-o. In final, cele doua femei au reusit sa scape fara sa fie violate si au reclamat la Politie cele intamplate.

Conform surselor judiciare, femeia batuta are leziuni, insa ranile provocate nu ii pun in pericol viata.

Cei trei arestati preventiv pot contesta masura la instanta superioara, respectiv la Tribunalul Dambovita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.