Social 6 August 2015 14:46
Un bebelus de noua luni din Caras-Severin, lasat acasa timp de trei zile doar cu fratii sai, dintre care cel mai mare in varsta de 12 ani, a ajuns la Spitalul de Copii din Timisoara batut, cu fractura la un picior si cu muscaturi de om pe corp, autoritatile declansand o ancheta in acest caz.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Ancuta Chetan, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca un barbat din localitatea Ilidia s-a prezentat, miercuri seara, la Spitalul Judetean Resita, cu fiul sau in varsta de doar noua luni, acesta avand urme de violenta pe corp.

"Aseara (miercuri seara - n.r.) s-a prezentat la Spitalul Judetean din Resita un barbat cu copilul sau de noua luni. Copilul prezenta urme de violenta pe corp. Cei de la spital au anuntat Politia si noi, impreuna cu cei de la Protectia Copilului, am deschis o ancheta in acest caz pentru stabilirea vinovatului. Copilul a fost transportat la Timisoara, la spital", a declarat Ancuta Chetan.

Bebelusul a fost internat la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, copilul avea fractura la un picior si urme de muscaturi de om pe corp. Sursele citate au adaugat ca tatal l-a lasat pe micutul de noua luni cu ceilalti trei frati mai mari acasa, intre care cel mai mare are doar 12 ani.

Barbatul a lipsit trei zile de acasa deoarece a fost plecat la Arad pentru a-si conduce sotia, care pleca la munca in strainatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.