Social 5 August 2015 15:46
Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, dupa ce o masina a ajuns pe contrasens si s-a ciocnit cu un alt autoturism, ranitii fiind transportati la Spitalul Judetean si la cel de Pediatrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Liviu Naghi, accidentul s-a produs, in jurul orei 11.00, pe strada Dobrogeanu Gherea din Brasov, dupa ce o femeie de 28 de ani a pierdut controlul masinii pe care o conducea, intr-o curba, carosabilul fiind ud, iar autoturismul a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o alta masina.

In urma impactului, femeia de 28 de ani si cei doi copii ai ei, in varsta de 3, respectiv 5 ani, care se aflau pe bancheta din spate, au suferit traumatisme craniene si la membre, insa nu sunt in stare grava. De asemenea, o femeie de 67 de ani, pasagera in celalalt autoturism, a fost ranita usor, scrie MEDIAFAX.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov a trimis la locul accidentului mai multe ambulante si echipaje SMURD care au preluat ranitii si i-au transportat la Spitalul Judetean Brasov si la Spitalul de Pediatrie Brasov pentru ingrijiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.