Social 4 August 2015 13:18
Abdullah Atas, administrator al firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, se afla internat de luni la Spitalul Penitenciar Rahova.

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, arestat preventiv pentru tentativa de omor, avea o alcoolemie de 1,65 la mie cand a intrat cu masina in politistul de la Brigada Rutiera, care a fost tarat aproximativ 350 de metri, apoi aruncat pe sosea, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, ca rezultatele probelor biologice arata ca Abdullah Atas avea in sange o alcoolemie de 1,65 la mie, ceea ce inseamna, conform anchetatorilor, ca acesta se afla in pragul comei alcoolice.

Dupa rezultatele analizele de sange, facute la Institutul National de Medicina Legala, Abdullah Atas a fost acuzat si de conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, pe langa cele de tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului.

Abdullah Atas, administrator al firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, se afla internat de luni la Spitalul Penitenciar Rahova, dupa ce Tribunalul Bucuresti a confirmat mandatul de arestare emis in lipsa pe numele sau duminica noapte. Abdullah Atas a fost internat pana luni la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce s-a accident la nivelul fetei, in momentul deschiderii airbag-ului, dupa ce a intrat cu masina in gard.

Gheorghe Ionescu, politistul de la Brigada Rutiera accidentat de omul de afaceri turc, a suferit multiple interventii chirurgicale, fiindu-i montat si un senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, iar starea sa este deosebit de grava, potrivit informatiilor transmise de Spitalul Floreasca.

Politistul, in varsta de 44 de ani, are politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple si edem cerebral difuz, fractura fronto-parietala stanga, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale si fractura sternala, contuzie pulmonara stanga si hemotorax stang, traumatism abdominal sever cu ruptura splenica, contuzie pancreatica si multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subtire, contuzie renala stanga si hematom retroperitoneal minim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.