Social 4 August 2015 12:21
Sapte tineri, membri ai unei grupari infractionale specializate in trafic de droguri de risc, intre care Laurentiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, au fost retinuti, luni, in urma unor ample perchezitii desfasurate in Bucuresti si in judetul Vrancea.

Potrivit reprezentantilor Politiei Vrancea, perchezitiile in urma carora a fost destructurata gruparea de traficanti de droguri de risc au fost facute, luni, de catre politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vrancea si de catre procurorii din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In total, au fost facute zece perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si in judetul Vrancea, la locuintele a sapte persoane suspectate de trafic de droguri de risc. In urma perchezitiilor si a prinderii in flagrant delict, politistii au ridicat telefoane mobile si cantare electronice folosite in activitatea infractionala, aparatura specifica pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de grame de cannabis si cinci grame de hasis.

Din cercetari a reiesit ca, incepand cu luna mai a acestui an, cei sapte ar fi constituit un grup infractional organizat si ar fi traficat aproximativ 700 de grame de cannabis, obtinand din activitatea infractionala 40.000 de lei. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, printre cei sapte tineri retinuti pentru trafic de droguri de risc se afla si Laurentiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici.

Tinerii au fost retinuti, luni, pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc, urmand a fi prezentati Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventiva. Suportul de specialitate in acest caz a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. La activitati au participat si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea, cei din cadrul structurilor de combatere a criminalitatii organizate din Galati, Braila si Bucuresti, precum si jandarmi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.