Social 2 August 2015 10:05
Doi tineri sunt cercetati dupa ce au talharit un taximetrist din Galati, pe care l-au amenintat cu un pistol cu bile de tip airsoft si l-au obligat sa coboare din masina, dupa care au plecat cu autoturismul furat spre Braila, unde au fost prinsi de politisti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Politia Judeteana Galati, un tanar de 24 de ani, taximetrist in Galati, a sesizat, in noaptea de vineri spre sambata, printr-un apel la 112, ca dupa ce a facut o cursa cu doi tineri necunoscuti in cartierul Dimitrie Cantemir a fost amenintat de acestia cu un pistol si determinat sa coboare din autoturism, iar cei doi au plecat cu masina sa spre Braila.

Astfel, au fost alertate toate echipajele de siguranta publica din Galati si Braila, iar un echipaj de politie din Braila a oprit in trafic masina furata, in care se aflau cei doi tineri in varsta de 22, respectiv 25 de ani, scrie MEDIAFAX.

Politistii au stabilit ca tanarul de 22 de ani, aflat la volanul masinii furate, consumase alcool, rezultatul testului indicand 0,51 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat. De asemenea, in masina au fost gasite un pistol cu bile tip airsoft, un cutit cu lama de 13 centimetri si doua placute de inmatriculare, pe care cei doi tineri le furasera anterior de la un autoturism parcat, cu intentia de a le schimba cu ale masinii furate.

Totodata, s-a stabilit ca, in timpul deplasarii spre Braila, cei doi tineri au aruncat din autoturism un telefon mobil apartinand taximetristului, pentru a nu fi localizati prin sistemul GPS. Cercetarile in acest caz continua, pentru talharie calificata, furt calificat si conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.