Social 28 Iulie 2015 14:26
Circulatia pe autostrada A2 este blocata la kilometrul 123, dupa ce un camion care transporta cereale a rupt glisierele de protectie si s-a rasturnat, traficul spre Constanta fiind deviat pe DN3A, intre Drajna si Fetesti, iar pe sensul spre Bucuresti soferii putand merge doar pe banda de urgenta.

Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, autotrenul, care circula pe Autostrada Soarelui, dinspre Constanta spre Bucuresti, la kilometrul 123 a rupt glisierele de protectie de pe mijlocul drumului si s-a rasturnat pe sensul opus.

Circulatia a fost oprita pe sensul spre Constanta, fiind deviata de pe autostrada A2 pe DN3A, intre Drajna si Fetesti. In zona accidentului s-au format coloane de masini si se circula ingreunat spre Bucuresti, pe banda de urgenta, deoarece pe drum sunt imprastiate cereale din camionul rasturnat, scrie MEDIAFAX.

Soferii care incheie coloanele de masini trebuie sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei care se apropie din spate sa opreasca din timp. De asemenea, soferii care se indreapta spre Bucuresti sunt sfatuiti sa mearga si ei pe ruta DN3A, intrucat se estimeaza ca circulatia pe autostrada Soarelui, in zona accidentului, va fi blocata mai mult timp, pentru degajarea drumului. Accident pe Autostrada Soarelui: Circulatie blocata, dupa ce un camion s-a rasturnat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.