Social 25 Iulie 2015 10:44
Doi pompieri de la ISU Calarasi au fost dusi la Spitalul de Arsi din Capitala, cu arsuri pe aproximativ 80 la suta si, respectiv, 30 la suta din suprafata corpului, dupa ce un rezervor cu combustibil din curtea ISU a explodat, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat din MAI Raed Arafat.

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a spus ca pompierul care, potrivit primelor date medicale, are arsuri pe aproximativ 80 la suprafata corpului, a fost preluat de la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Calarasi cu un elicopter SMURD si dus in Capitala, unde a fost internat la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.

Cel de-al doilea pompier ranit, care are arsuri pe aproximativ 30 la suta din suprafata corpului, a fost transportat cu o ambulanta in Capitala si internat la acelasi spital, a precizat Raed Arafat. Cei doi pompieri au fost supusi unor interventii chirurgicale, imediat dupa ce au fost adusi la spitalul din Capitala, relateaza MEDIAFAX.

Secretarul de stat a mai spus ca acest caz a fost anuntat ca accident de munca si se face o ancheta in acest sens, pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs explozia de la rezervorul de combustibil. De asemenea, o verificare interna va fi facuta si de ISU Calarasi, iar organele de ancheta vor deschide un dosar de cercetare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.