Social 22 Iulie 2015 11:34
Noua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN 6, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova, dupa ce soferul unui autoturism a intrat intr-o depasire si s-a ciocnit cu o masina care circula regulamentar din sens opus, traficul in zona fiind blocat aproape doua ore.

Accidentul a avut loc pe DN6, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova, in apropierea unei intersectii cu un drum judetean care duce spre localitatea mehedinteana Ilovita, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Mehedinti, un autoturism inmatriculat in judetul Gorj a intrat intr-o depasire si s-a ciocnit cu o masina care circula regulamentar din sens opus.

In masina inmatriculata in Gorj se aflau patru tineri care, potrivit declaratiilor acestora, se indreptau catre Timisoara pentru a se inscrie la facultate, iar in autoturismul care circula regulamentar erau sase persoane. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Mehedinti si de la Serviciul de Ambulanta.

In urma impactului, noua persoane au fost ranite, fiind transportate la spitalul din Drobeta Turnu Severin. Trei dintre raniti sunt in stare mai grava, iar ceilalti sase au diferite traumatisme, escoriatii sau au suferit atacuri de panica. Politistii fac cercetari in acest caz pentru vatamare corporala din culpa. Traficul a fost blocat aproape doua ore in zona producerii accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.