Social 19 Iulie 2015 14:40
Afla ce temperaturi ne asteapta luni si marti.
  • Luni

Vremea va fi caniculara in majoritatea regiunilor, iar disconfortul termic va fi accentuat. In Moldova, Maramures si cea mai mare parte a Transilvaniei, precum si in zonele montane, vor fi innorari temporar accentuate si local averse, descarcari electrice si intensificari de scurtadurataale vantului, iar valorile termice vor marca o scadere fatade ziua precedenta. Izolat vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26...27 de grade pe litoral si 38...39 de grade in Oltenia si Banat, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 23 de grade.
  • Marti

In sud-vestul tarii vremea se va mentine caniculara, dar in restul teritoriului valorile termice vor marca o scadere usoarafatade zilele precedente. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurtadurataale vantului local in zona de munte si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27...28 de grade in nordul Moldovei si pe litoral si 38 de grade in sud-vestul extrem al teritoriului, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, mai scazute in depresiuni, spre 10...11 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.