Social 15 Iulie 2015 16:42
Un numar de 88 de absolventi de liceu care au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015 vor beneficia de cate un stimulent financiar in valoare de 3000 de lei, s-a decis miercuri in sedinta de guvern.
De asemenea, conform hotararii de guvern aprobate, cei 457 de absolventi de clasa a VIII a promotia 2015, care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala vor primi cate un stimulent financiar in valoare de 1000 de lei. Sumele necesare acordarii stimulentelor financiare se aloca din bugetul aprobat pe anul 2015 Ministerului Educatiei, scrie MEDIAFAX.

"Identificarea si sustinerea copiilor si tinerilor capabili de performante scolare inalte reprezinta o parte integrata a politicilor educationale promovate de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice", se precizeaza intr-un comunicat al Executivului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.