Social 15 Iulie 2015 12:43
Un barbat in varsta de 49 de ani, care suferea de ciroza hepatica, s-a sinucis, miercuri dimineata, aruncandu-se in gol de la etajul al patrulea al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Barbatul, suferind de ciroza hepatica, se internase in spital, in cursul zilei de luni, pentru a-si trata boala si, potrivit colegilor de salon, nu dadea semne ca ar avea intentia sa se sinucida.

"Era bine, isi lua tratamentul, nu avea altfel de probleme. Nu l-am vazut suparat sau altceva. Aseara (nr. - marti) a vorbit la telefon pana mai tarziu cu o femeie, dar s-a culcat linistit si nu ar fi dat de banuit ca va face asa ceva. Dimineata, s-a trezit, ne-a dat buna dimineata, a iesit din salon si la catva timp am auzit ca s-a aruncat pe geam", a povestit unul dintre pacientii internati in acelasi salon cu barbatul care s-a aruncat in gol.

Din primele date a reiesit ca barbatul s-a trezit miercuri putin inainte de ora 6.00, a mers intr-un salon invecinat, a deschis geamul si s-a aruncat in gol de la etajul al patrulea, prabusindu-se la cativa metri de intrarea in Unitatea de Primiri Urgente, unde a murit pe loc. El era casatorit si avea un copil, insa atat sotia sa, cat si fiul sau lucrau in strainatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.