Social 15 Iulie 2015 11:33
Politistii bucuresteni fac perchezitii, miercuri, la Directia de Sanatate Publica (DSP) Bucuresti si la locuintele mai multor persoane suspectate de delapidare, dupa ce ar fi facut achizitii fictive de la societati de tip "fantoma", prejudicul produs fiind estimat la 300.000 de euro.

Potrivit Politiei Capitalei, anchetatorii pun in aplicare sase mandate de perchezitie, la cinci domicilii si la o institutie publica, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de delapidare.

"Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca, in perioada 2011 – 2014, suspectii au efectuat diverse achizitii publice fictive, de la mai multe societati cu comportament de tip fantoma. Prejudiciul estimat pana la acest moment este de 300.000 de euro", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

La finalul perchezitiilor vor fi duse la audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din Politia Capitalei, patru persoane pe numele carora au fost emise mandate de aducere. Surse din Politie au declarat, pentru MEDIAFAX, ca au loc perchezitii la Directia de Sanatate Publica (DSP) Bucuresti si la locuintele unor angajati ai institutiei. Perchezitiile se desfasoara sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, actiunea fiind sprijinita de Serviciul Roman de Informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.