Social 12 Iulie 2015 13:01
Un politist de 38 de ani din judetul Buzau a murit dupa ce a fost intepat in cap de o albina, in timp ce lucra impreuna cu tatal sau la stupi, medicii luand in calcul atat varianta unui soc anafilactic, in urma intepaturii, cat si pe cea a unui infarct, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit politistilor din Buzau, un barbat in varsta de 38 de ani, care era ajutorul sefului de post din localitatea Bradeanu, a murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost intepat de o albina.

Barbatul era in concediu si, impreuna cu tatal sau, lucra la niste stupi pe un camp de floarea soarelui, in zona satului Caltuna. La un moment dat, barbatul a fost intepat de o albina si a inceput sa se simta rau, astfel ca a sunat la 112 pentru a cere ajutor medical, dar s-a urcat in masina sa plece in intampinarea ambulantei. Dupa scurt timp, barbatului i s-a facut rau si a oprit.

Asistenta de pe ambulanta l-a gasit pe barbat in stare grava, cu tensiune mica si puls scazut, dar constient. Ulterior, el a intrat in stop cardio-respirator, iar ambulanta a oprit in curtea Spitalului din Smeeni pentru a fi resuscitat, scrie MEDIAFAX.

Politistul, care fusese intepat in cap de albina, a fost resuscitat timp de o ora, insa in cele din urma a fost declarat decesul. Potrivit purtatorului de cuvant al Ambulantei Buzau, Rodica Corneci, cauzele exacte ale decesului urmeaza sa fie stabilite in urma necropsiei.

Conform sursei citate, politistul suferea de diabet, era cunoscut cu afectiuni cardiace si supraponderal, medicii luand in calcul doua variante: fie barbatul a suferit un soc anafilactic in urma intepaturii de albina, fie a facut infarct.

Agentul de Politie avea 38 de ani, era casatorit si avea o fetita de patru ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.