Social 10 Iulie 2015 09:30
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
In majoritatea zonelor, vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa, cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat, cu unele intensificari in nord-estul si sud-vestul tarii, precum si la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime vor fi de 3 ... 4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, si de 19 ... 20 de grade pe litoral.

Bucuresti
Vremea va fi in general frumoasa, incalzindu-se usor fata de ziua precendenta, cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 28 ... 29 de grade, iar cea minima de 15 ...16 grade.

  • Duminica
Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la munte, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata, in timpul zilei, iar in timpul noptii in regiunile vestice si nord-vestice unde, pe arii restranse, vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 21 de grade.

Bucuresti
Vremea se mentine frumoasa, cu cer mai mult senin si vant care va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima intre 14 si 16 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.