Social 6 Iulie 2015 17:46
Aproape 21.000 de spectatori au participat la festivalul JazzTM care s-a desfasurat la Timisoara, in Piata Victoriei, in perioada 3-5 iulie, numai in ultima seara fiind prezenti aproximativ 8.000 de oameni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de catre organizatori, duminica seara, in ultima zi a celei de-a treia editii a festivalului JazzTM, care s-a desfasurat la Timisoara in perioada 3-5 iulie, au fost prezenti circa opt mii de spectatori. In total, spun organizatorii, au fost aproape 21.000 de spectatori, in cele trei seri ale evenimentului desfasurat in Piata Victoriei.

Trupa Exit OZ a fost cea care a deschis ultima zi a festivalului. ”Cu un stil muzical foarte diferit de tot ce se aude in Romania, trupa timisoreana este un proiect de jazz contemporan. Deja familiari cu publicul, acestia au creat o atmosfera extraordinara cu ajutorul muzicii lor, o imbinare perfecta intre mai multe stiluri muzicale. Saxofonul lui Guillaume Perret si The Electric Epic Band i-a ridicat in picioare pe toti cei prezenti, care, timp de o ora si jumatate, s-au miscat pe ritmurile inovatoare de jazz contemporan, funk si metal”, se arata in comunicat.

Seara s-a incheiat cu vocea puternica a Diannei Reeves. Castigatoare a cinci premii Grammy, dintre care ultimul pentru albumul "Beautiful life”, Dianne Reeves s-a bucurat de o primire calduroasa si un public receptiv la ritmurile de jazz, cucerindu-i pe toti cei prezenti in Piata Victoriei pana tarziu in noapte, scrie MEDIAFAX.

Organizatorii au mai anuntat ca cea de-a patra editie a festivalului JazzTM se va desfasura anul viitor la Timisoara in perioada 1-3 iulie. Intrarea la acest eveniment a fost libera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.