Social 6 Iulie 2015 11:59
Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de canicula pentru sase judete din vestul si nord-vestul tarii, unde temperaturile maxime vor ajunge la 37 de grade, in cursul zilei de luni, urmand ca marti si miercuri valul de caldura sa se extinda in toata tara.
Vremea va fi calduroasa, luni, in toata tara, si caniculara in regiunile vestice si nord-vestice, unde se vor inregistra frecvent temperaturi maxime de 35 - 37 de grade, iar indicele de temperatura- umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, se arata in atentionarea Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Judetele vizate sunt Arad, Timis, Bihor, Salaj, Satu Mare si Maramures. Maxime termice de 35 - 36 de grade vor fi si in celelalte regiuni, dar pe arii restranse. In zilele de marti si miercuri, valul de caldura se va intensifica si se va extinde in toata tara, mai atentioneaza ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.