Social 29 Iunie 2015 12:58
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" din Bucuresti gazduieste, in perioada 30 iunie - 6 septembrie, expozitia temporara de fluturi tropicali vii, intitulata "Culorile prind aripi".

Expozitia de fluturi tropicali vii organizata de Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" indeamna publicul sa cunoasca o mica parte din lumea extrem de diversa a acestor insecte. Sunt prezentate specii larg raspandite in unele regiuni tropicale din America, Africa si Asia, ce pot fi observate in mediul lor natural doar la mari distante geografice de tara noastra.

Vizitatorii vor putea observa indeaproape un grup de vietuitoare cu un mod de viata fascinant si, in acelasi timp, vor admira bogatia de culori si forme atat de des intalnita la fluturii din zonele tropicale, scrie MEDIAFAX.

Programul de vizitare a expozitiei este de marti pana duminica, de la 10.00 la 18.30 (ultimul vizitator intra la ora 18.00), iar pretul unui bilet este de 12 lei (intreg) si 10 lei (redus pentru pensionari, studenti, elevi si copii peste 3 ani), se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.