Social 28 Iunie 2015 15:45
Mohammad Murad a fost reales presedinte al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), pentru un al doilea mandat, unul dintre obiective fiind ca federatia sa fie consultata de autoritatile centrale si cele locale cand sunt luate deciziile importante in turism, anunta organizatia patronala.
Noul mandat la conducere va avea o durata de patru ani, ca si cel precedent. Intr-un comunicat transmis de FPTR se arata ca obiectivele primului mandat au fost reducerea TVA in turism si introducerea voucherelor de vacanta, probleme care au fost rezolvate in aceasta perioada.

Murad va face echipa cu prim-vicepresedintele executiv Dragos Raducan si prim-vicepresedintele Nicolae Bucovala, sprijiniti de zece presedinti de organizatii patronale locale si opt vicepresedinti din principalele zone de dezvoltare. In echipa care va coordona activitatea FPTR au fost cooptati ca vicepresedinti doi fosti presedinti ai Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania, respectiv Lucia Morariu si Gheorghe Fodoreanu.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc reuneste 10 organizatii patronale si 85 de mari societati de turism, care cumuleaza o cifra de afaceri de peste doua miliarde de euro si au angajati peste 34.000 de persoane, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.