Social 28 Iunie 2015 10:45
Medicul Adrian Marius Stefan, expert in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani de la 84 de persoane pentru eliberarea unor certificate medicale.

Judecatorii de la Tribunalul Ialomita au admis propunerea procurorilor privind arestarea preventiva a medicului Adrian Marius Stefan, de la Compartimentul de expertiza a capacitatii de munca - Cabinet Slobozia, medicul, acuzat de luare de mita, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, medicul fiind prins in flagrant de catre anchetatori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Decizia magistratilor ialomiteni nu este definitiva, putand fi contestata. Potrivit anchetatorilor, in perioada aprilie - iunie2015 medicul Adrian Marius Stefan a primit de la 84 de persoane sume de bani pentru a elibera documente medicale necesare unor dosare de pensionare. In cursul acestei saptamani, Adrian Marius Stefan a fost prins in flagrant in timp ce primea mita.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au facut, saptamana aceasta, trei perchezitii, intre care una sediul unei institutii publice si doua descinderi domiciliare intr-un dosar in care fac cercetari cu privire la infractiuni de luare si dare de mita, fapte comise in cursul acestui an. Pe langa medicul Adrian Marius Stefan, in acelasi dosar este cercetat un alt medic, acuzat de asemenea ca primit bani si bunuri pentru eliberarea unor certificate medicale necesare dosarelor de pensionare. Aproximativ o suta de persoane au fost audiate in acest dosar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.