Social 19 Iunie 2015 12:50
Bicycle Music Festival se va desfasura in Parcul Carol si se va incheia cu un after party in fabrica si Club B52.

In urma unor evenimente neprevazute aparute de curand, Bicycle Music Festival se muta intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, anume Parcul Carol.

Disponibilitatea spatiilor de desfasurare a fost afectata de diverse manifestatii publice de amploare, drept urmare organizatorii au decis mutarea festivalului si concentrarea lui intr-un singur spatiu prietenos bicicletelor.

Va reamintim ca participarea la festival va fi gratuita!

Programul concertelor din cardul festivalului este urmatorul:

Parcul CAROL

Temple Invisible: 15:00 - 15:30

The Dream Diggers: 16:00 - 16:40

TiPtiL: 17:10 - 17:50

Mara & Mongol: 18:20 - 19:00

Les Elephants Bizarres: 19:30 - 20:20

Vita de Vie: 20:50 - 22:00

fabrica & Club B52

Afterparty cu DJ Gabi Georgescu:
22.30

Bicycle Music Festival va fi un eveniment alternativ, dedicat pasionatilor de biciclete si muzica, iar participarea la festival va fi gratuita!

Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale!

Astfel, intregul sistem de sonorizare si luminile pentru primele cinci concerte vor fi asigurate chiar de "pedalatorii" participanti la festival. Concertul Vita de Vie va fi, avand in vedere nevoile mari de energie electrica, sustinut de energia produsa de un generator. Insa in timpul acestui concert, biciclistii prezenti vor asigura energia pentru video proiectii. Organizatorii vor pune la dispozitia acestora conditiile tehnice necesare, iar energia electrica va fi eco, rezultand chiar din pedalat!

Este primul festival la care publicul participa efectiv, realizarea evenimentului depinzand de prezenta si implicarea biciclistilor.

La Bicycle Music Festival oamenii sunt energia.

Bicycle Music Festival este un eveniment sustinut de Ciuc Radler 0.0, organizat de Live Pro si Mixtopia.ro si recomandat de Rock FM.
Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

Facebook Event: facebook.com/events/1655458448033897/

Site: www.muzicalapedale.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.