Social 12 Iunie 2015 14:45
Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, pe presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Dean Spielmann, cei doi oficiali avand un schimb de opinii asupra procesului de reforma a Curtii de la Strasbourg.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Dean Spielmann, aflat in vizita in Romania, scrie MEDIAFAX.

"Presedintele Romaniei si presedintele Curtii Europene au avut un schimb de opinii asupra procesului de reforma a Curtii, menit sa eficientizeze modalitatea de gestionare de catre Curte a numarului extrem de ridicat de cereri individuale aflate pe rolul sau. Presedintele CEDO a adresat felicitari si multumiri pentru cooperarea excelenta intre Curte si Romania, in mod deosebit pentru conlucrarea cu CEDO in identificarea de solutii", se arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.