Social 12 Iunie 2015 10:59
Sase persoane au murit si alte patru au fost ranite, vineri dimineata, intr-un accident produs pe DN 7, in Arad, dupa ce un autoturism in care se aflau sapte persoane a lovit o alta masina si apoi s-a ciocnit frontal cu un TIR, ajungand sub cabina automarfarului, iar traficul este blocat complet.

Accidentul a avut loc pe DN 7, in zona localitatii aradene Conop, unde soferul unui autoturism, in care se mai aflau sase pasageri, a pierdut controlul volanului dupa ce a acrosat o masina care circula din sens opus, ulterior ciocnindu-se frontal cu un TIR tot de pe contrasens, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, la locul accidentului au fost trimise autosanitare SMURD si un echipaj de descarcerare.

Medicii au gasit doua femei si patru barbati morti, acestia fiind incarcerati in autoturismul care a ajuns sub cabina TIR-ului, iar un copil care are sub cinci ani a fost transportat la spital cu rani grave. Victimele se aflau intr-un autoturism cu numere de Mures, care se deplasa dinspre Arad spre Deva, masina fiind plina cu bagaje, astfel ca politistii cred ca oamenii se intorceau in tara. Alte trei persoane, aflate in al doilea autoturism implicat, au fost ranite si au primit ingrijiri medicale.

Politistii cerceteaza imprejurarile in care soferul masinii cu numere de Mures, care a decedat, a provocat accidentul. La ora transmiterii acestei stiri, traficul pe DN 7 este blocat complet in zona localitatii Conop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.