Social 7 Iunie 2015 10:03
O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost convocata saptamana viitoare de catre presedintele Klaus Iohannis, marti, au precizat sambata surse politice.
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in a doua jumatate a lunii mai, ca a fost definitivata ordinea de zi a urmatoarei sedinte a CSAT, care cuprinde si tema defrisarilor ilegale, precizand ca pana la sedinta toate institutiile abilitate trebuie sa prezinte materiale care sa ofere "o imagine mai clara" asupra amplorii acestui fenomen.

"Lucrurile au evoluat, nu mai sunt doar la nivel de intentie. Am avut saptamana trecuta o discutie cu premierul despre ordinea de zi pentru urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, procedura legala, si am definitivat ordinea de zi pentru urmatoarea sedinta a CSAT. Astfel, ea contine o analiza a situatiei in domeniu si pana la aceasta sedinta asteptam materiale de la toate instititiile abilitate pentru a avea o imagine mai clara asupra amplorii si pagubelor produse de defrisarile ilegale"
, declara atunci Iohannis, raspunzand unei intrebari privind Codul Silvic si subiectul defrisarilor ilegale, scrie MEDIAFAX.

Sedinta CSAT vine la o zi dupa consultarile pe care presedintele le-a convocat pe tema Strategiei Nationale de Aparare a Tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.