Social 6 Iunie 2015 15:28
O femeie a fost incatusata de trei politisti dupa ce a fost depistata ca a traversat printr-un loc nepermis, in zona Obor, din Capitala, oamenii legii spunand ca au actionat astfel intrucat aceasta a refuzat sa se legitimeze, avand un "comportament recalcitrant si agresiv".

Potrivit unui raspuns transmis la solicitarea MEDIAFAX de reprezentantii Politiei, vineri, in zona Soselei Colentina numarul 2 - Piata Obor a avut loc o actiune cu caracter preventiv a Politiei Rutiere, pentru ca in "acest loc este un punct negru pe harta rutiera a Bucurestiului, prin prisma numarului de accidente produse avand de principala cauza traversarea prin loc nepermis".

Pe parcursul actiunii, precizeaza sursa citata, a fost observata o femeie, angajata in traversarea soselei prin loc nepermis, iar in momentul in care politistii rutieri i-au solicitat sa se legitimeze pentru a o amenda, aceasta "a avut un comportament recalcitrant, agresiv si a refuzat sa se legitimeze".

"Agentii din cadrul Brigazii Rutiere au primit sprijin din partea unei patrule de siguranta publica si deoarece persoana a continuat sa se manifeste agresiv a fost necesara imobilizarea si conducerea acesteia la sediul sectiei de politie, in conformitate cu normele in vigoare"
, precizeaza reprezentantii Politiei.

Femeia a fost amendata cu 500 lei. Potrivit sursei mentionate, pe parcursul actiunii au fost aplicate 234 de sanctiuni contraventionale pietonilor care au traversat prin loc nepermis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.