Social 5 Iunie 2015 10:42
Afla ce temperaturi ne asteapta sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor fata de intervalul anterior. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-estice. Unele innorari si posibile ploi de scurta durata, vor fi dupa-amiaza, izolat in Muntii Banatului si grupele vestice ale Carpatilor Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in vest, iar cele minime intre 3...4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si in jurul a 18 grade in Dealurile de Vest si in Delta Dunarii.
  • Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei spre 4 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.