Social 3 Iunie 2015 17:28
Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole, a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de inchisoare pentru trafic de migranti, in urma unei decizii a Curtii de Apel Timisoara.

Curtea de Apel Timis l-a condamnat pe Sorin Urziceanu la doi ani de inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunilor de asociere pentru savarsirea de infractiuni si trafic de migranti. Judecatorii au constatat ca barbatul a fost condamnat si in 2011, pentru ca i-a vandut Furadan Madalinei Manole, la trei ani de inchisoare cu suspendare.

In acest context, magistratii Curtii de Apel au decis contopirea celor doua pedepse, astfel incat, in final, Urziceanu va executa cinci ani de inchisoare. Decizia in cazul lui Sorin Urziceanu este definitiva, motiv pentru care Tribunalul Timis a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii pe numele barbatului, scrie MEDIAFAX.

Barbatul a fost dus la Penitenciarul din Timisoara pentru executarea pedepsei. Sorin Urziceanu, impreuna cu alte persoane, a format o grupare si a racolat si calauzit, in anul 2012, mai multi migranti contra unor sume de bani.

In varsta de 37 de ani, Cristian Sorin Urziceanu a fost condamnat, in 6 septembrie 2011, de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a vandut Furadanul cu care s-a sinucis Madalina Manole. Madalina Manole s-a sinucis in dimineata zilei de 14 iulie 2010, chiar in ziua ei de nastere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.