Social30 Mai 201514:53

Lectura sub un minut

Raul Crasna, pe sectorul din aval de statia Domanesti, in judetul Satu Mare, va fi sub avertizare cod portocaliu de inundatii de sambata pana duminica dupa-amiaza, atentionarea cod rosu pe sectorul Domanesti - Berveni al raului fiind ridicata.
Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, de sambata, ora 14.00, pana duminica, la ora 16.00, va fi instituit codul portocaliu pe raul Crasna, pe sectorul indiguit din aval de statia Domanesti (judetul Satu Mare), scrie MEDIAFAX.

Avertizarea cod rosu pe raul Crasna, pe sectorul Domanesti- Berveni, care fusese emisa anterior, pana sambata, la ora 20.00, a fost ridicata de la ora 14.00. Noua atentionare a fost emisa ca urmare a mentinerii nivelurilor peste cotele de aparare, dupa propagarea viiturilor formate anterior in amonte, a precizat INHGA.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.