Social30 Mai 201514:05

Lectura de un minut

Circulatia va fi restrictionata sambata seara, in centrul Capitalei, pentru Parada Elevilor, care va incepe la ora 19.00, in Piata Universitatii, de unde elevii vor defila pe Calea Victoriei si Bulevardul Libertatii, pana in Piata Constitutiei, unde va avea loc un concert Faydee si Vama.

Parada Elevilor Bucuresteni, ajunsa la a VI-a editie, va reuni de la ora 19.00, in Piata Universitatii, pe platoul cu statui, mii de elevi de la scoli si licee din Capitala. Elevii, purtand insemnele scolii pe care o reprezinta, vor pleca spre Piata Constitutiei in jurul orei 19.30, pe traseul Bd. Regina Elisabeta - Calea Victoriei - Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii. In Piata Constitutiei, evenimentul va continua, pana la ora 23.00, cu un concert sustinut de Faydee si trupa Vama.

Parada Elevilor, organizata de Proedus, este o manifestare de traditie, elevii claselor VII - XII putand sa isi demonstreze in mod creativ si original apartenenta la scoala sau liceul unde invata. Anul trecut, la acest eveniment au participat peste 24.000 de elevi.

Aproximativ 80 de jandarmi bucuresteni vor asigura ordine si siguranta participantilor la Parada Elevilor Bucuresteni, manifestare la care organizatorul estimeaza participarea a 20.000 de persoane. Pe traseul de desfasurare a paradei, circulatia rutiera va fi restrictionata acolo unde situatia va impune. De asemenea, peste 120 de politisti bucuresteni vor asigura ordinea publica la Parada Elevilor, dar si siguranta rutiera si accesul auto al riveranilor, in zonele in care traficul va fi blocat, scrie MEDIAFAX.

Politistii vor lua masuri pentru a preveni faptele care ar putea sa impiedice desfasurarea evenimentului. Echipaje de politie vor patrula in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, pentru a preveni inselaciunile, furturile din posete sau buzunare, precum si furturile de si din autoturisme.

Citeste si:
7 zone pietonale de weekend, în București. Unde te poți plimba pe...
7 zone pietonale de weekend,...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.