Social 29 Mai 2015 10:49
Procurorii DNA fac perchezitii, vineri, in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov, la Consiliul Local Giurgiu, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de coruptie si infractiuni de serviciu, care ar fi fost comise in 2010-2012, cand la conducerea Primariei era Lucian Iliescu, in prezent senator PNL.
Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca se efectueaza cercetari "intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de serviciu, comise in perioada 2010-2012". In acest caz, procurorii fac 12 perchezitii in Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov, din care una este sediul unei institutii publice, restul fiind sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane, a precizat DNA. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica unde au loc perchezitii este Consiliul Local Giurgiu.

Potrivit surselor citate, ancheta vizeaza modul in care a fost achizitionata Piata centala din Giurgiu, in perioada in care la conducerea Primariei a fost Lucian Iliescu, in prezent senator PNL. Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei. Lucian Iliescu a fost primar al municipiului Giurgiu din 1996 pana in 2012, cand a obtinut un mandat de senator. In perioada august - decembrie 2012, Lucian Iliescu a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii. Lucian Iliescu este vicepresedinte al PNL, presedinte al filialei teritoriale PNL Giurgiu si prim-vicepresedintele Ligii alesilor locali PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.