Social 28 Mai 2015 10:20
Radu Mazare va fi cercetat in continuare in arest, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, dupa ce instanta suprema a admis contestatia DNA la inlocuirea masurii cu arestul la domiciliu.

Instanta suprema a admis, pe 22 mai, cererea fostului primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, de inlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu. Decizia a fost contestata de procurorii DNA. Miercuri, ICCJ a admis contestatia procurorilor, astfel ca Mazare va ramane in arest, scrie MEDIAFAX.

Tot Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis, marti, sa respinga propunerea procurorilor DNA de a prelungi arestarea preventiva in cazul lui Radu Mazare si al lui Sorin Strutinsky, dispunand ca fostul edil si omul de afaceri sa fie arestati la domiciliu. Decizia a fost contestata de procurori, judecatorii urmand sa stabileasca joi daca vor prelungi arestul preventiv pentru Mazare si Strutinsky.

Radu Mazare a fost arestat in 2 aprilie, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii. Tot atunci a fost emis un mandat de arestare si pentru Strutinsky, insa acesta era deja arestat preventiv intr-un alt dosar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.