Social 27 Mai 2015 10:28
Hidrologii au emis o avertizare cod rosu pentru trei bazine hidrografice din judetele Satu Mare, Salaj si Maramures, unde de miercuri, de la ora 7.05, pana miercuri, la ora 14.00, se pot produce inundatii locale cu posibile depasiri ale cotelor de pericol.

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie ce pot determina inundatii locale si cresteri rapide de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de pericol in bazinele hidrografice Maja din judetele Satu Mare si Salaj, Salaj din judetele Salaj si Maramures si Barsau din judetul Maramures. Avertizarea cod rosu de inundatii a intrat in vigoare miercuri, la ora 7.05, si este valabila pana miercuri, la ora 14.00, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.