Social 26 Mai 2015 10:03
O cisterna care transporta pacura s-a rasturnat, marti dimineata, pe DN 79, in judetul Arad, traficul fiind blocat pentru aproximativ doua ore, timp in care pompierii au izolat perimetrul din cauza ca exista pericol de explozie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc in zona localitatii Chisineu-Cris, pe DN 79, unde, conform unor soferi aflati in trafic, cisterna a rulat cu rotile de pe partea dreapta pe marginea soselei, iar in cele din urma s-a rasturnat, motiv pentru care politistii sositi la fata locului cred ca soferul a adormit la volan.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad a trimis la fata locului echipaje care au izolat perimetrul, pentru ca in cazul in care apareau scurgeri de pacura exista pericol de explozie, scrie MEDIAFAX. ”Autocisterna transporta un produs care avea fisa de pericol la incendiu sau explozie, astfel ca au fost luate masuri de izolare a zonei si de deconectare a acumulatorului pentru a nu exista sursa de scanteie”, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Arad, George Plesca.

Traficul a fost blocat in zona timp de aproximativ doua ore, pana cand autocisterna a fost repusa pe roti cu ajutorul unei macarale. Pacura urmeaza sa fie transbordata in alta cisterna, pentru a fi transportata la destinatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.