Social 20 Mai 2015 13:27
Burgerfest, primul festival din Romania dedicat burgerilor, isi deschide portile vineri, 22 mai, la Verde Stop din Bucuresti.

Mai jos va prezentam programul concertelor din cadrul festivalului:

  • Vineri, 22 mai:
21:00 - GOLAN
  • Sambata, 23 mai:
19:00 - Coma
21:00 - Niste Baieti
  • Duminica, 24 mai:
21:00 - ROA

Ziua de sambata se imbogateste cu inca o trupa invitata, anume Coma - formatie de rock alternativ, infiintata in anul 1999, in Bucuresti, ca grup nu metal, din fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger. Coma este una dintre cele mai indragite trupe de alternativ ale momementului, care a cantat, de-a lungul timpului, in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Biohazard, Soulfly, sau Skunk Anansie.

De asemenea, BURGERFEST a definitivat lista restaurantelor participante la concursul de cel mai bun burger, noile nume adaugate fiind Grand Combo (Bucuresti) si Sky Bar (Bucuresti). Lista completa se regaseste mai jos:

Burger Bar (Bucuresti)

Burger Box (Bucuresti)

Burger Van (Bucuresti)

Bistro de l'Arte (Brasov)

Grand Combo (Bucuresti)

Ludic(Bucuresti)

Modelier (Bucuresti)

Old Brick Pub (Bucuresti)

Sky Bar (Bucuresti)

Va reamintim ca juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.