Social 15 Mai 2015 16:41
Liviu Dragnea, care vineri a anuntat ca isi va depune mandatul de presedinte executiv al PSD, spune ca pana luni se va gandi la o modalitate de a ajuta in continuare partidul, precizand ca va munci in continuare pentru partid, dintr-o alta postura.

"Eu si Victor Ponta vom hotari in ce mod pot ajuta in continuare partidul, pentru ca am primit enorm de multe mesaje de la colegi si nu numai, pentru care le multumesc. In partid raman, dar nu pot sa ma razgandesc. Este o decizie unilaterala", a spus Dragnea, referitor la demisia din functia de presedinte executiv al PSD.

Liviu Dragnea a anuntat anterior ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.