Social 14 Mai 2015 11:12
Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la 13 adrese din Bistrita-Nasaud, intre care sediul Directiei Silvice din judet, intr-un dosar privind defrisari ilegale de paduri, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
Intr-un comunicat transmis joi dimineata, Directia Nationale Anticoruptie (DNA) anunta ca procurorii fac cercetari intr-o cauza penala care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2009-2014. In acest dosar, au loc perchezitii la 13 adrese din judetul Bistrita-Nasaud, din care una este sediul unei institutii publice, restul fiind sediile unor societati comerciale si locuintele unor persoane.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca institutia publica la care au loc perchezitii este Directia Silvica Bistrita-Nasaud. Aceleasi surse au precizat ca dosarul vizeaza defrisari ilegale de paduri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.