Social 10 Mai 2015 15:45
Afla ce temperaturi ne asteapta luni si marti.
  • Luni
Pe parcursul zilei instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, insotite de descarcari electrice si scurte rafale de vant local in zonele montane si submontane, in centru, in sud si in nord-est si izolat in restul teritoriului. Pe spatii restranse cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. In cursul noptii cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor mai fi posibile doar izolat. Temperatura aerului, in scadere usoara fata de intervalul precedent in majoritatea zonelor, va avea valori maxime cuprinse intre 15 si 22 de grade si minime intre 4 si 13 grade.
  • Marti
Vremea se va incalzi si va deveni in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara in regiunile sudice si la munte, unde vor fi posibile averse slabe, izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in sud-est si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 24 de grade, iar cele minime intre 3 si 14 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.