Social 6 Mai 2015 16:15
Guvernul va emite un aviz pozitiv pentru initiativa legislativa privind retentia datelor, in forma in care a fost discutata la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis cu liderii partidelor si formatiunilor parlamentare, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de guvern.
"Vreau astazi, de principiu, pe forma care a fost discutata, sa exprimam si un punct de vedere pozitiv al Guvernului, in asa fel incat, prin consens politic, sa avem o lege care sa raspunda si asteptarilor Curtii Constitutionale, dar si necesitatii institutiilor care au atributii in domeniu", a spus Ponta, mentionand ca este vorba de un proiect de lege privind retentia datelor.

Ponta a amanat in acelasi timp, in sedinta de miercuri, aprobarea unui proiect de lege pentru modificarea Legii 415/2002 privind organizarea si functionarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), aratand ca vrea sa il discute mai intai cu presedintele Iohannis, relateaza MEDIAFAX. "Vreau sa-l discut intai cu presedintele si dupa aceea sa-l adoptam. Amanam putin pana discut cu presedintele Iohannis", a spus Ponta. Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor, de la Palatul Cotroceni, s-au finalizat, miercuri, cu semnarea de catre partide a unei initiative legislative de modificare a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.