Social 6 Mai 2015 10:14
Judecatoria Sectorului 5 a confirmat, la sfarsitul lunii aprilie, redeschiderea urmaririi penale sub aspectul infractiunii de abuz in serviciu la plangerea Ioanei Preda contra lui Traian Basescu, pentru retrocedarea unor imobile de catre acesta cand era primar al Capitalei.
Pe 27 aprilie, Judecatoria Sectorului 5, a confirmat redeschiderea urmaririi penale sub aspectul infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, intr-un dosar deschis la plangerea Ioanei Preda. Decizia este definitiva, scrie MEDIAFAX.

Ioana Preda a declarat, marti seara, la Antena 3, ca a facut plangerea in 2008 - 2009 contra lui Traian Basescu, pentru retrocedarea unor imobile, in 2003, catre Nicholas Jordan. Preda a mai precizat ca din unul din aceste imobile din sectorul 4 a fost evacuata in urma cu doi ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.