Afla ce temperaturi ne astepata in mini-vacanta de 1 mai.
  • Vineri
Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in regiunile estice si in zonele de deal si munte, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata. Incepand din orele amiezii si mai ales pe parcursul noptii, nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, unde pe arii din ce in ce mai extinse vor fi averse, izolat mai insemnate cantitativ. Izolat vor fi descarcari electrice si conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in depresiuni si pe litoral si 24 de grade in sud-est, iar cele minime se vor situa intre 4 si 13 grade.
  • Sambata
Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice pe arii extinse, indeosebi ziua, in vestul, centrul si nordul teritoriului, precum si in zona montana, iar in celelalte regiuni astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii. Izolat, cu precadere la deal si la munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in estul Transilvaniei si 19..20 grade, local, in regiunile extracarpatice. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 6 si 12 grade.
  • Duminica
Vremea se va incalzi si se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in est si in zona de munte, iar dupa-amiaza si noaptea si in vest si nord-vest, unde insa doar pe arii restranse vor fi averse slabe. Vantul va prezenta unele intensificari in cursul zilei la munte, in est si in extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15...16 grade in Transilvania si nordul Moldovei si 23...24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 1 si 11 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.